Kiltahuone

Kiltahuone on ainejärjestömme tukikohta, jonne kaikki konekiltalaiset ovat tervetulleita. Kiltahuoneella viettää mukavasti vaikka luentojen välisen tyhjän ajan tai voit tulla tentin jälkeen keräämään voimia uusia koitoksia varten. Varustukseltaan, sisutukseltaan ja käyttötavoiltaan kiltahuone vastaa lähinnä viihtyisää olohuonetta. Useimmiten kiltahuoneelle tultaessa on korttipeli kesken, vieressä jalkapallo ja viihdenurkkauksessa kovan huudon saattelema Mario Kart: Double Dash –peli.

Omakustannehintaiset kahvi, tee ja virvokkeet ovat kiltalaisten suosiossa. Kiltahuoneen varustukseen kuuluu stereot, TV, Playstation 3, Gamecube, DVD-soitin, pöytäjalkapallo ja kaksi yliopiston verkossa olevaa tietokonetta.

Jos kotitehtävien suhteen törmäät suuriin vastuksiin, aivan varmasti törmäät opiskelukaveriin, joka painii samojen laskujen parissa. Tilanteessa kannattaa yhdistää voimat, sillä porukassa on enemmän kapasiteettia ratkaista asioita.

Killan hallitus päivystää kiltahuoneella säännöllisin ajoin, jolloin saat varmasti jonkun hallituslaisen kiinni ja voit myös ostaa esimerkiksi haalarimerkkejä. Kiltahuone ei ole todellakaan mikään eliitin kokoontumispaikka, vaan se on tarkoitettu jokaisen kiltalaisen käytettäväksi. Kiltahuone löytyy Koneen käytävältä KO150:aa vastapäätä, kellarikerroksen pommisuojasta.kiltis