Orientteerinki 2018

Tämän poikkitieteellisen spektaakkelin Teille tarjoavat OAMKin tekniikan opiskelijat OTE ry ja Oulun Yliopiston Koneinsinöörikilta ry.

Oulun metsissä kuuluu erikoisia ääniä; aivan kuin teeren kujerrusta ja orien ravaamista. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Orientteerinki on pian täällä!

Suunnistatko rastilta rastille kuin ahnas peto jäljittäen saalistaan vai hämmästytätkö kilpailijasi sopeutumiskyvylläsi? Nokkelimmat saattavat hurmata rastivahdit hienoilla soidintansseillaan. Mitä rastisuunnistus olisikaan ilman teemaa, joka tänä vuonna on ELÄIMELLISET VIETIT.

Killan hallitus ja toimihenkilöt vaalivuodelle 2018

Hallitus:

Puheenjohtaja: Joonas Tauriainen
Varapuheenjohtaja: Vilma Kankaanpää
Rahastonhoitaja: Inka Kauppi
Sihteeri: Timo Veijola
Fuksiohjaaja: Janika Kanto
Emäntä: Konsta Risteelä
PR-vastaava: Santeri Siira
Opintovastaava: Mirella Koivuniemi
Tiedotusvastaava: Santeri Sarste
Excursio- ja tapahtumavastaava: Arto Tuomi
Juhlavastaava: Essi Siponen

Toimihenkilöt:

UlkoMaan Pitkä Excursio 2017

Aivan pian se koittaa, paljon puhuttu Ulkomaan Pitkä -excursio!

Matka suuntautuu Saksan liittotasavaltaan, jonne kuljemme yhdessä lappeen rantalaisten (KRK:n) kanssa. Excursion tukikohtana Saksassa toimii Hampuri, josta käymme päivän reissuja Meyer Werftin telakalle Papenburgiin, Volkswagenin tehtaalle Wolfsburgiin ja luonnollisesti panimovierailulle Berliiniin.

Itsenäisyyspäivän Kalsarikännit

Jo perinteeksi muodostuneet Itsenäisyyspäivän Kalsarikännit järjestetään Teekkaritalolla 6.12. Kännejä järjestämässä on tänäkin vuonna tuttuun tapaan Motiva, Kultu, Kone ja Index.

Paikan päälle saavutaan tietenkin nimen mukaisesti kalsareissa tai muussa rennossa oloasussa.
Luvassa on juomapelejä, saunomista sekä tietenkin Linnan juhlien pukuloiston seuraamista!

Missä: Teekkaritalo
Milloin: 6.12. klo 17
Liput: ovelta 3€

Katso myös Facebook eventti osoitteesta:

Sivut

Subscribe to Oulun yliopiston koneinsinöörikilta ry RSS