Alumnit

Alumni viittaa oppilaitoksessa opiskelleeseen henkilöön ja yleisesti vähittäisvaatimuksena on diplomi-insinööritutkinnon suorittaminen. Killassamme alumneja kutsutaan myös alumiineiksi.

Alumnitoiminnan tarkoituksena on tarjota alumneille mahdollisuus pitää yhteyttä opiskelijatovereihin, saada tietoa vanhasta oppilaitoksesta ja tarjota lisäkontakteja vanhoihin ja uusiin tuttavuuksiin. Verkostoituminen, ideoiden vaihtaminen ja jopa ammatillisten hyötyjen saaminen ovat etuja, jotka alumnitoiminnasta voi saada.

Mikäli olet valmistunut entinen Oulun koneteekkari, voit liittyä kiltamme alumniksi täyttämällä hakemuksen tästä. Muissa alumneihin tai alumnitoimintaan liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä kiltamme alumiinivastaavaan (alumiinivastaava ät palkki.oulu.fi)

Alumniverkosto on Oulun yliopiston tarjoama Internetissä oleva verkosto, jonne kaikki Oulun yliopistolta valmistuneet alumnit voivat liittyä maksutta. Liittymisen jälkeen verkoston jäsen saa muun muassa uutiskirjeen, tapahtumakutsuja sekä Aktuumi-lehden kotiinsa.

Alumniverkostoon voi liittyä osoitteesta https://alumni.oulu.fi . Sivustolla voit luoda oman tilin etusivulla olevasta linkistä ”Liity jäseneksi”. Omaan profiiliisi voit liittää tietoa niin koulutuksestasi, työtehtävistäsi kuin omista harrastuksistasi. Konekillan alumniverkostoa hallinnoin killan alumiinivastaava (alumiinivastaava@! konekilta.oulu.fi). Alumniverkostoa Oulun yliopiston alumnikoordinaattori (alumni(ät)oulu.fi), johon voi ottaa yhteyttä alumniverkoston käytettävyyteen liittyvissä ongelmissa.

Ilmoittaudu alumniksi
Alumnilomake

Alumnipalautekysely:
https://palkki.oulu.fi/alumnipalaute