Orientteerinki 2018

Tämän poikkitieteellisen spektaakkelin Teille tarjoavat OAMKin tekniikan opiskelijat OTE ry ja Oulun Yliopiston Koneinsinöörikilta ry.

Oulun metsissä kuuluu erikoisia ääniä; aivan kuin teeren kujerrusta ja orien ravaamista. Se voi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Orientteerinki on pian täällä!

Suunnistatko rastilta rastille kuin ahnas peto jäljittäen saalistaan vai hämmästytätkö kilpailijasi sopeutumiskyvylläsi? Nokkelimmat saattavat hurmata rastivahdit hienoilla soidintansseillaan. Mitä rastisuunnistus olisikaan ilman teemaa, joka tänä vuonna on ELÄIMELLISET VIETIT.

Ouluun lennähtää suuri, poikkitieteellinen rastisuunnistus torstaina 27.9.2018. Kerää itsellesi 4-6 hengen joukkue ja lähde kisaamaan Oulun keskustaan! Rastit aukeavat klo 16.30 ja päättyvät 21.00. Suunnistuksen jälkeen suunnataan illan Riennoille Viihdemaailma Ilonaan, jossa palkitaan myös suunnistuksen voittajat!

Tapahtuma maksaa ennakkoon 10€. Hinta sisältää osallistumisen suunnistukseen ja Riennot Ilonassa. Pelkkä lippu Riennoille on ennakkoon 7€ ja ovelta 8€. Hinnat sisältävät narikkamaksun. Sekä suunnistuksesta että Riennoista on luvassa muistoksi huikeat haalarimerkit!

Lipunmyynti on käynnissä! Lipun suunnistukseen ja/tai Riennoille voit ostaa osoitteessa https://bailataan.fi/events/64c7b0b0-28b4-41f3-b841-2bc7004c9a7d . Suunnistukseen osallistuessanne muistakaahan, että yhden joukkueestanne on ilmoitettava joukkueenne kisaan osoitteessa https://goo.gl/forms/w7FRtx0GJqfxsaqg1 . Lipun saa vaihdettua rannekkeeseen lähempänä itse tapahtumaa.