Urheilu

Liikuntavuorot

Konekiltalaisilla on loistavat liikuntamahdollisuudet. Killalla on tällä hetkellä kaksi vakituista liikuntavuoroa.

Konekillan salibandyvuoro Oulun Normaalikoulun Koskelan salissa joka maanantai klo 20.30-21.45

Koneen ja TuTan yhteinen pipolätkävuoro Castrenin urheilukeskuksen kaukalo 2 lauantaisin klo 13-14. Kyseessä on ulkojäävuoro, joten pelit ovat pystyssä kelien niin salliessa.

Kaikilla opiskelijoilla on myös mahdollisuus hankkia itselleen Unimove-jäsenyys. Jäsenyys toimii pääsylippuna Oulun korkeakoululiikunnan yhteisille vuoroille sekä oikeuttaa sovittuihin alennuksiin kursseista ja yhteistyökumppaneiden palveluista. Unimoven urheilutarjonta on hyvin kattava: kuntosalivuoroja, joukkuelajeja, kamppailulajeja ja paljon muuta. Käy tutustumassa tarjontaan tarkemmin Oulun Unimoven nettisivuilla.

Urheilutapahtumat

Umpihankijalkapallo

Konekilta pelaa joka talvi kelien salliessa SIK:iä vastaan umpihankijalkopallo-ottelun. Pelissä ratkaistaan kyseisen vuoden mestaruus. Tapahtumassa on ollut perinteisesti tarjolla lämmintä juotavaa ja illan päälle pelaajat pääsevät saunaan.

Jalkapalloa Communican kanssa

Kerran tai kahdesti vuodessa järjestetään jalkapallopelit Communican eli logopedian opiskelijoiden kanssa. Tapahtumassa pelataan jalkapalloa sekajoukkueilla ja rennolla meiningillä.

Keilaus

Kerran tai pari vuodessa järjestetään keilausilta. Viime aikoina keilauksessa ovat olleet mukana myös Lastarit.

OTY:n tapahtumat

Konekilta on mukana OTY:n järjestämissä urheilutapahtumissa

OTYmpialaiset

OTYmpialaisissa suoritetaan urheilullisia ja mielikuvituksellisia rasteja, jotka saavat varmasti hymyn korviin. OTYmpialaiset järjestetään samaan aikaan Lumenveistokisojen kanssa ja rasteja onkin hyvä suorittaa lumen veistelyiden välissä. OTYmpialaisiin ovat tervetulleita kaikki fuksit ja teekkarit.

Pilkkikisat

Teekkaritalon takana pilkitään Kuivasjärven jäällä. Sisällä talolla pääsee pilkkimaan propilkki 2 –pelissä. OTY toimittaa paikalle jonkin verran pilkkivälineitä mutta omia vehkeitä kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan jos semmoisia omistaa.

Teekkarilenkki

Oulun Teekkariyhdistys järjestää joka maanantai yhteisen lenkin jäsenistölleen. Lenkki lähtee joka maanantai klo 18.30 Teekkaritalolta osoitteesta Kalervontie 7 ja juoksemme noin tunnin lenkin kohtuullisen rauhallista tahtia. Usein lenkin jälkeen on myös mahdollisuus käydä saunomassa Teekkaritalolla, saunavarusteet voi jättää lenkin ajaksi Talolle. Talvella pakkasrajana on ollut -15 astetta.
HUOM! Lenkistä saa fuksipisteen.

Fuksiurheilukisat

Fuksit pääsevät rastisuunnistamaan urheilullisessa hengessä. Järjestetään syksyllä.

Kiltasarjat ja turnaukset

Monissa eri lajeissa on joko kiltasarja tai kiltojen välinen turnaus. Näihin on mahdollista ilmoittaa myös konekilta mukaan. Konekilta on ollut perinteisesti mukana syksyllä pelattavassa jalkapalloturnauksessa. Muihinkin sarjoihin lähdetään mukaan jos vaan kiltalaisilla innostusta riittää. Urheiluvastaavan lähettämissä liikuntatiedotteissa on lisätietoa näistä turnauksista ja sarjoista. Jos haluatte konekillan ilmoittautuvan johonkin sarjaan mukaan, ottakaa yhteyttä killan urheiluvastaavaan.

Keksi oma tapahtuma

Jos mieleen tulee jokin hieno idea uudesta urheilutapahtumasta, ota ihmeessä yhteyttä urheiluvastaavaan niin pyritään semmoinen järjestämään.

Jos sinulla on huolia, murheita, toiveita tai kysymyksiä liikuntaan ja urheiluun liittyen ota rohkeasti yhteyttä killan urheiluvastavaan.

urheiluvastaava@! palkki.oulu.fi